PASISZEMMEL

10 hely, ahol a férfiak leginkább imádják az érintésedet – Ők maguk árulták el a titkot!

Szerintem mindig fontos elmélyíteni a fizikai intimitást egy párkapcsolatban, annak érdekében, hogy közelebb kerüljünk a párunkhoz. Manapság egy párkapcsolat sem képes túlélni, ha nincs benne intimitás – érzelmi és fizikai szinten is. Pont ezért nem szabad félni attól, hogy megérintsétek a párotokat – itt-ott, és ne becsüljétek alá a gyengédségre való igényét sem, Drága Hölgyeim!

Igenis szeretjük az apró cirógatásokat, az árulkodó pillantásokat, a gyengéd érintéseket, a szenvedélyes csókokat és a szoros öleléseket. Ezek mind a szeretet fizikai manifesztációi, amiket sosem kell szégyellni vagy visszafogni. Legyetek hát kreatívak, és rázzátok fel a dolgokat! Valószínűleg már tudjátok, mi hozza izgalomba a kedvest, és mik a gyenge pontjai. Használjátok ki ezeket!

Az alábbi listában azonban mutatok néhány olyan helyeket, ahol biztosan nyert ügyetek lesz, ha megérintitek őt, és fellobbantjátok az intimitás lángját.
 

8. Futtassátok végig a kezeteket a belső combján

Ez a gesztus hihetetlenül fel képes tüzelni bennünket. Ha a kezeteket, az ujjaitokat, lábfejeteket, ajkatokat vagy a nyelveteket végig futtatjátok a combján, egészen megvadul tőle. Azt sugalljátok vele, hogy szeretnétek feljebb is kacérkodni vele, csak még „szégyenlősök” vagytok hozzá. Bosszantó, de egyben ingerlő is.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL