4-es személyes év

 

4-es személyes év

A 4-es év az építkezés, a fejlődés és a kemény munka éve. Az eredmények lassan de biztosan kirajzolódnak. A 4-es évben járó ismerősöd valószínűleg a kemény munkára fog koncentrálni a következő évben, és nem lesz ott a bulikon, de ő lesz az, aki mindig melletted áll a bajban, akire mindig számíthatsz, ha tanácsra lesz szükséged. És ez az, ami igazán fontos.

Ajándék tipp

Most valami komolyabb ajándékban gondolkozz, a poénok nem fognak átjönni. Praktikus és hasznos dolgoknak sokkal jobban fog örülni. Ha nagyobb összeget szeretnél rá szánni, akkor egy márkás órának, vagy egy note book-nak nagy sikere lesz, de szép lakásdísz, modern háztartási eszköz, egy különleges tea, vagy kávés is örömet okozhat.

Az ajándékozás pillanata

Amikor átadod az ajándékot, beszélj a közös tervekről és a jövőről. Például, ha szeretnéd emlékeztetni a közös hétvégi kempingezésre, melyet tavasszal terveztetek, rejtsd az ajándékodat egy hátizsákba. Ebből érezni fogja, hogy neked is fontosak a közös programok. Érteni és értékelni fogja ezt a jópofa célzást.

Vissza a számokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL