1-es személyes év

 

1-es személyes év

Az 1-es a merészség és az ambíciók éve. Akik az 1-es év befolyása alatt állnak, hajlamosak előtérbe helyezni magukat és saját vágyaikat. Előre törnek, és mindent irányítani akarnak. Ha az illető a közeli ismerősöd, akkor előfordulhat, hogy túlságosan bele akar majd szólni a te életedbe is. Ne utasíts vissza bántóan, inkább próbálj távolságod tartani.

Ajándék tipp

Egy csillogó ékszer, egy stílusos táska, egy selyemkendő, utalvány egy szépségszalonba egy kényeztető szolgáltatásra. Ha kettesben mentek valahová, akkor a szállást luxus hotelben foglald le. Bármi, ami szép és drága, vagy legalábbis azt a benyomást kelti, jó lesz. Ajándékválasztásnál ügyelj arra is, hogy a tárgy márkás legyen. Ha nem akarod az összes pénzedet elkölteni, inkább egy apróságot vegyél egy márkás boltban, mint fordítva.

Az ajándékozás pillanata

A csomagolás legyen visszafogott és ízléses. És a legfontosabb: amikor átadod neki az ajándékot, mellőzd az olyan megjegyzéseket, hogy „Semmi extra, nyugodtan visszaviheted, ha nem tetszik.” Inkább éreztesd vele, hogy olyan ajándékot szántál neki, amivel igazán örömet akartál okozni.

Vissza a számokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL