1

 

Ezt a fát az erős, elszánt és bátor emberek választják, akik ugyanakkor romantikusak és gyengédek, no és nagy szívük van. Magabiztos vagy, kitartó, erős és racionális, aki bármilyen nehézségbe is ütközik, leküzdi azokat. Az ellentétes nemmel való viszonyodat egy kicsike ravaszság jellemzi, érdemes egy kicsit tisztességesebbnek lenned a kapcsolatok fejlődése érdekében. Bátor vagy, és szívesen flörtölsz a másik nem tagjaival. Ha azonban családot alapítasz, megbízható vagy és kreatív.

Soha sem engeded, hogy bármilyen probléma megzavarja a családi harmóniát, és ha mégis, akkor sem tart sokáig ez az állapot. Olyan partnert keresel, aki képes veled együtt fejlődni, és aki támogatja az ambícióidat. Leginkább a politikusi szakma, előadói pálya, rendezői munkát végző személyek vagy vezető személyiségű emberek illenek hozzád.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL