Rózsa - Unalom

 

Rendkívül finom, meleg személyiség vagy, akinek kissé régimódi elképzelése van a nőiességről. Ez a típus gyakran gyógyíthatatlanul romantikus, és időtlen stílusérzéke van, vagyis olyan a stílusa, amely soha nem megy ki a divatból. Emellett azonban gyakran erőt vesz rajtad a fásultság, mert úgy érzed, gondolkodásmódoddal teljes mértékben egyedül vagy. A létezés alapja egy taposómalom lett napjainkban, nem találkozunk a búzával, a földdel, a tűzzel… készen kapjuk a kenyeret. Ha fásult vagy, és semmiben nem leled örömödet, keresd a kapcsolatot az őseiddel. Keresd azokat az élményeket, amik őket elégedetté és boldoggá tették. Ha megtalálod a kapcsot, megleled a fásultság ellenszerét – azt, amiben örömödet leled.


Ha lelki válságban vagy, ez a kép lebegjen a szemed előtt: Egy barátságos asztalka két személyre megterítve; a gyertyák meleg fényt vetnek a kinyílt rózsákkal teli vázára.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL