Szabó Anna
Hozzávalók:
¼ pohár friss narancslé
2 evőkanál rizsborecet
1 evőkanál frissen reszelt gyömbér
1 gerezd fokhagyma, összezúzva
½ kiskanál só
2 evőkanál sötét szezámolaj
1 fej kínai káposzta, legyalulva
3 sárgarépa lereszelve
1 köteg zöldhagyma, vékonyan felkarikázva
2 evőkanál pirított szezámmag

Elkészítése:
Egy nagy tálban keverd össze a narancslét az ecettel, a gyömbérrel, a fokhagymával, a sóval és az olajjal. Tedd bele a káposztát, a répát és a hagymát, majd jól rázd össze. Hagyd állni – szobahőmérsékleten fél órát vagy hűtőben 2 órát. Tálalás előtt szórd meg szezámmaggal.
98kcal (412kJ), 2g fehérje, 9g szénhidrát, 3g élelmi rost, 6g zsír (ebből 1g telített), 0mg koleszterin, 229mg nátrium
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK