MÁGIA

Végezd el Szilveszter éjjelén ezt az 5 mágiát és legyen meg mindened, amit csak kívánsz!

Hamarosan itt az újév. Sokan vágyunk arra, hogy a következő évünk bőségben, jólétben, szerelemben, szerencsében teljen. Nem kell csak vágyakoznod utána, meg is adhatod magadnak! Végezd el Szilveszter éjjelén az 5 mágia egyikét és valósuljanak meg az álmaid!

{KEPGALERIA}

Szerencse a jólétért

Ha egy kis jólétre, plusz pénzre, szerencsére vágysz az anyagaik terén, akkor csütörtökön, növő hold idején gyújts 13 zöld színű gyertyát és kend be őket mézzel.

Füstölj fahéjjal, bazsalikommal és kaporral.

Tégy az oltárod közepére egy arany vagy zöldköves ékszert. Mindenképpen nemesfém vagy ásvány legyen, lehet nyakék, gyűrű vagy akár karkötő.

„Tündéranyák, Mab, Danu és Deae Matres, nézzetek ide bajba jutott gyermeketekre és küldjetek neki jólétet és bőséghet a mindennapi megélhetéshez és hogy megoszthassam szeretteimmel. Tegyetek áldást eme ékszerre, hozzon nekem szerencsét, hogy sose keljen hiányt szenvednem semmiben. Áldjátok meg a természet és a négy elem erejével, hozzon nekem annyi jót, amennyit csak elbírok!”

Ezután emeld az ékszert kicsit a gyertya láng fölé (vigyázz, ne essen baja se az ékszernek se neked), utána hints rá egy kevés ásványvizet, majd a füstölő felett húzd végig és végül tedd vissza az asztalra és takargasd be a kedvenc virágod szirmaival.

Másnap már viselheted is.

Fontos: Mindig köszönd meg az istenek avagy tündérek segítségét és ha úgy látod jónak, előre is viszonozhatod segítségüket azzal, hogy teszel ki nekik némi ajándékot az oltárodra.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL