Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Védelmi szertartás újszülöttre és kisbabákra - Védd meg minden rossztól!

Szerző:
Szabó Anna
Minden szülő, édesanya szeretné gyermekét megóvni a világ összes gonoszságától, akár lelki, akár testi fenyegetést jelentsen a gyermekére és akár látható vagy éppen láthatatlan veszélyről legyen szó. Azon kívül, hogy a puszta kezünkkel, a szeretetünkkel és minden létező módon megtesszük, bevethetünk egy kis mágiát is annak érdekében, hogy a gyermekünk teljes körű védelmet élvezhessen!

 

Akár újszülött, akár csecsemő legyen, nem késő őt teljesen bevédeni, hogy ne érhesse sem testi, sem lelki bántalom és hogy a fizikai világ veszélyforrásai és a láthatatlan világ entitásai ne juthassanak a gyermek közelébe. Persze százszázalékos védelmet nem ígér a varázslat, de nem is veszíthetsz vele semmit, ellenben azt nyerheted, hogy gyermeked egészségben, boldogságban fog felnőni úgy, hogy közben védelem alatt áll.

Kellékek

1 fehér gyertya

Nyírfaág vagy fügefa ága

Fűzfaágak

Egy csokor levendula

Védelmező amulett

Olló

Kötöző anyag

Ragasztó

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Szerdai napon, növő holdkor vagy pedig teli holdkor kell elkészíteni a védelmező seprűt. A „sörtéket” tartó ágnak vagyis a seprűnyélnek nyírfa vagy fügefa ágból kell lennie. A „sörtéknek” fűzfaágból, amiket érdemes egyforma hosszúságúra vágni. Akár ragasztópisztollyal, akár kötőző anyaggal, de erősítsd őket egymáshoz.

A kész seprűhöz erősíts egy csokor levendulát, illetve egy általad választott védelmező szimbólumot, amulettet.

Ezután meg kell tisztítanod és fel kell töltened a seprűt. Gyújtsd meg a fehér gyertyát és a füstölőt. Vedd a kezedbe a seprűt és vizualizáld a vágyadat, hogy a seprű mágikus hatalommal bír és minden rosszat elűz és teljes védelem alatt át a gyereked.

Ezt követően fogd a seprűt és tartsd a füstölő fölé miközben azt mondod: „Levegő, víz, tűz és föld, töltsd fel ezt a seprűt. Fonódjon össze a négy elem, tartsa távol a gonoszt, hogy ez a gyermek, akit megérintek vele, abszolút védelmet élvezzen.”

Ölts magadra fehér ruhát és mielőbb menj a gyermekhez, akit a seprűvel óvatosan meg kell cirógatnod tetőtől-talpig úgy, hogy közben e szavakat mondod: „Messzire űzöm tőled a gonoszt, messzire űzöm a betegségeket, a testi és a lelki bántalmakat. A gonosz erők birtokosai soha nem juthatnak közeledbe, hozzád nem érhetnek, mert gonoszságuk visszaszáll a fejükre. Teljes körű védelmet élvezel, háromszoros védelem őriz téged. Légy áldott!”

Már csak annyi maradt hátra, hogy a gyermek szobájának ajtajára ki tedd a seprűt, de legalábbis egy központi helyre. Egy évvel később leveheted és eláshatod, ha szeretnéd.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL