Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Védd meg otthonodat és a benne élőket az elementálok segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Az elementálok a természet szellemei. Léteznek tűz, víz, föld és levegő elementálok. Mindegyiknek meg van a maga tulajdonsága, amiket egyesíthetünk egy varázslatban, mint amilyen ez a védelmi varázs, amivel megóvhatod otthonodat a káros, negatív energiáktól és gonosz erőktől. Feltöltik otthonodat védelemmel, pozitív energiákkal és a benne élőket is!

Fordulj bátran segítségért a természet szellemeihez védelemért. A víz megtisztítja, a levegő kisöpri, a föld elföldeli a rossz energiákat, a tűz pedig feltölti és védelemmel látja el.

 

Kellékek

1 piros gyertya (tűz)

1 kék gyertya (víz)

1 sárga gyertya (levegő)

1 zöld gyertya (föld)

Egy kis kardamom (víz)

Egy kis fahéj (tűz)

Egy kis zsálya (föld)

Egy kis levendula (levegő)

Egy fémtálka faszénnel

A varázslat menete

A varázslatot a legjobb, ha teliholdkor végzed el.

Helyezz el egy pentagramma szimbólumot az oltárodra. Tedd rá gyertyákat és a fűszereket az ábra szerint.

Gyújts meg a sárga gyertyát. Fogj egy kis levendulát és szórd a parázsló faszénre. Ügyelj arra, hogy a kezedet ne égesse meg az esetleg átforrósodó fémtál. Legyezd keleti irányba a füstöt és mond: „Kelet Angyalai, Levegő szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Ezután gyújts meg a piros gyertyát, szórj egy kis fahéjat a parázsra és mond: „Dél Angyalai, Tűz szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Most gyújtsd meg a kék gyertyát, szórj egy kis kardamomot a parázsra és mond: „Nyugat Angyalai, Víz szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Végül gyújts meg az zöld gyertyát, szórj egy zsályát a parázsra és mond: „Észak Angyalai, Föld szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Állj meg az oltárral szembe és mond: „A víz hűvös és tiszta, megtisztítja e falakat. A levegő szele elrepíti a bajt, míg a földbe távozik minden mi rossz ezen a helyen. A tűz fényes és forró, elűzi az összes félelmet, csak a Jó léphet ide! Védelem alatt állok!”

Koncentrálj. Képzeld el, ahogy az elementálok elvégzik tisztítást, megvédik az otthonodat, feltöltik friss és jó energiákkal.

Ezután fordulj Keleti irányba és köszönd meg a segítséget: „Köszönöm a keleti szent angyaloknak és a levegő elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Fordulj a déli irányba: „Köszönöm a déli szent angyaloknak és tűz elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Fordulj a nyugatra: „Köszönöm a nyugati szent angyaloknak és a víz elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Fordulj az északi irányba: „Köszönöm az északi szent angyaloknak és a föld elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Ezzel kész is vagy. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL