MÁGIA

Varázsolj magadnak szép álmokat! - 4 egyszerű és hatásos álommágia

Ugyan, ki ne szeretne szépeket álmodni? De sokszor hiába kívánjuk egymásnak azt, akkor sem jönnek a rózsaszín, meghitt és boldogságos álmok. Told meg az esti jó kívánságot egy kis varázslattal és használd a 3 egyszerű és hatásos álommágia egyikét!

Szép álmokra vágysz? Akkor próbáld ki a 4 varázslat egyikét!  Persze megeshet, hogy nem minden áldott nap lesznek mesés álmaid, hiszen az álmok a maguk útját járják és üzenniük is kell, segíteni feldolgozni a napi eseményeket és felhívni a figyelmedet a félelmeidre és a tudatalattid rejtelmeire. De amikor csak lehet, szép álmok jönnek majd a szemedre!

{KEPGALERIA}

Szép álmokat hozó levendulacsokor

Ehhez egy kisebb levendulacsokorra lesz szükséged, amit az ágyad fölé kell majd függesztened vagy legalábbis a közelébe.

Mint ahogy a többi varázslatnál olvashattad, ezt is fel kell ajánlanod a teliholdas éjszakán a Holdanyának: „Ez a levendulacsokor pont olyan szép és varázslatos, mint amilyen te vagy, ó Holdanya! Ezért isteni fényed süssön le rá és bűvölje el, hogy mágikus illatát belélegezvén szépséges álmok jöjjenek a szememre!”

Éjszakára hagyd a holdfény közelében és másnap már fel is akaszthatod. Nem baj, ha egy idő után kiszárad, hatása a következő teliholdig fog élni.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL