MÁGIA

Van valami, amire vágysz? - Varázsold elő Február 1-én az 5 Imbolc mágia egyikével

Február 1, vagyis a kelta Imbolc a tél végét és a tavasz eljövetelét jelképezi. Ez Brigit istennő ünnepe, aki a tűz, a család, a házi tűzhely, a mesterségek, a gyógyítás, a boszorkányság, a gyermekáldás és a jóslás istennője. Ezen a napon megidézheted életedbe mindazt, amire vágysz, bepillantást kérhetsz a jövődbe, de akár áldásra és gyógyulásra is szert tehetsz! Válasz egyet az 5 Imbolc mágia közül és váltsd valóra vágyaidat egyetlen nap alatt!

Imbolc Brigid, a kelta istennő ünnepe. A kelta hagyományok szerint Imbolc a tavasz első napja. Imbolc előestéjén a Cailleach, a Tél Banyája elutazik arra a mágikus helyre, ahol a Fiatalság Forrása található, hogy igyon belőle majd hajnalra a fiatal Brigiddé változzon. Imbolc-kor termékenységgel, gyógyulással, védelemmel kapcsolatos mágiát végeznek és természetesen jósolnak is amellett, hogy elmondják az istennőnek, mire vágynak.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Imbolc-i termékenység varázs

Ha szeretnél teherbe esni, akkor fogj egy barna gyertyát, karcold bele a képen is található jelet és ugyanazt rajzold fel a hasadra is. Tégy az oltárodra egy pohár tejet és egy masszázsolajat. Majd gyújtsd meg a barna gyertyát, koncentrálj a vágyadra és mond el az igét: „Hatalmas Istennőanya, család összetartója, a házi tűzhely védelmezője, Brigid, adj nekem kérlek gyermeket, hadd tapasztaljam meg én is az anyaság örömeit. Tégy egy kis életet a méhembe, hogy élete első napjától kezdve örökkön örökké imádjam. Add, hogy mire a hold egy teljes kört leír én már áldott állapotban legyek.”

Ekkor fogd az olajat, majd kend be vele a hasat és az óramutató járásával megegyezően kenegesd miközben azt mondod: „Olyan termékeny vagyok, olyan könnyen megfoganok, mint ahogyan most gondolkodom.”

Közben vizualizáld, ahogy terhes leszel és ahogy a kismama napjaid telnek, majd szülsz egy egészséges kisbabát. Végezd a szertartást addig, ameddig jól esik, majd a legvégén lefekvés előtt idd meg a tejet és ha van rá lehetőséged, akkor szeretkezz a pároddal.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL