MÁGIA

Újabb 5 rendkívül boszorkányos Szent Iván-éji varázs a szerelemért és jósálmokért

A Június 23-áról 24-ére virradó Szent Iván-éj az év egyik legmágikusabb napja, ami megegyezik a kelta hagyományok Litha ünnepével is! Nem kérdés, hogy kihasználjuk ezt a napot! Hívjuk segítségül a tündérek energiáit és a láthatatlan erőket, hogy megtámogassák szerelmi életünket, jósálmokat adjanak  és természetesen anyagi jólétet biztosítsanak nekünk! Van itt számodra 5 újabb rendkívül boszorkányos Szent Iván-éji varázs! 

{KEPGALERIA}

Szent Iván-éji szerelmi kötés

Erősítsd meg kapcsolatodat a kedveseddel és érd el, hogy ismét és tartósan lángoljon köztetek a szerelem. Gyújts egy piros gyertyát lehetőleg a szabadban. Fogj egy vörös szalagot, tedd a szívedhez és koncentrálj a kapcsolatodra, majd mond az igét: „Vörös, mint a szerelem, selymes mint a kedvesem, áldják meg a istenek eme köteléket, hogy örök tűz táplálja szívünket. Kiket holnap összeköt, azok addigra maradnak együtt ki nem hunyó szerelemben, amíg ők másképp nem döntenek.”

Ekkor kösd ki a szalagot egy vörös rózsával együtt egy fára vagy bokorra, akár a saját kertedben és tégy az aprónépeknek ajándékokat a bokor, illetve fa tövébe.

Másnap hajnalban, avagy reggel, menj vissza a szalagért és a rózsáért. A szalagot aznap reggel, de legkésőbb este kösd fel úgy a saját és a párod csuklójára jobb oldalra, hogy összekössön benneteket, a rózsát pedig tedd a hálószobátokba.

 

Megjegyzés: Minden szabadban hagyott ajándékot az aprónépnek másnap a földnek kell áldozni, vagyis kiönteni, eltemetni.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL