MÁGIA

Újabb 5 rendkívül boszorkányos Szent Iván-éji varázs a szerelemért és jósálmokért

A Június 23-áról 24-ére virradó Szent Iván-éj az év egyik legmágikusabb napja, ami megegyezik a kelta hagyományok Litha ünnepével is! Nem kérdés, hogy kihasználjuk ezt a napot! Hívjuk segítségül a tündérek energiáit és a láthatatlan erőket, hogy megtámogassák szerelmi életünket, jósálmokat adjanak  és természetesen anyagi jólétet biztosítsanak nekünk! Van itt számodra 5 újabb rendkívül boszorkányos Szent Iván-éji varázs! 

{KEPGALERIA}

Látnok kenőcs a tündérektől

23-án este, tégy egy 2 dl jojoba vagy olíva olajba a következőket: ánizs, csipkebogyó, galagonya, lándzsás útifű és szemvidítófű. Keverd jól össze és tedd lehetőleg egy galagonya, csipkebogyó bokorba, vagy akár a kertedbe egy fa tövébe. Tégy ki mellé finom ételeket és italokat a tündéreknek, majd mond ezt: „Aprónépek, ajándékot hoztam nektek, ha elnyerte tetszésetek, kérlek áldjátok meg üvegcsémet! Hozzon szememre jósálmokat és tiszta látomásokat, amikor csak akarom.”

Ezután hagyd ott éjjelre az üvegcsét. Másnap hajnalban vagy reggel menj vissza érte és onnantól kezdve ha bármikor is szeretnél bepillantást nyerni a jövődbe, kenj lefekvés előtt egy ujjnyit belőle  a harmadik szemedre.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL