MÁGIA

Újabb 5 rendkívül boszorkányos Szent Iván-éji varázs a szerelemért és jósálmokért

A Június 23-áról 24-ére virradó Szent Iván-éj az év egyik legmágikusabb napja, ami megegyezik a kelta hagyományok Litha ünnepével is! Nem kérdés, hogy kihasználjuk ezt a napot! Hívjuk segítségül a tündérek energiáit és a láthatatlan erőket, hogy megtámogassák szerelmi életünket, jósálmokat adjanak  és természetesen anyagi jólétet biztosítsanak nekünk! Van itt számodra 5 újabb rendkívül boszorkányos Szent Iván-éji varázs! 

{KEPGALERIA}

Szegénységtemetés

Szabadulj meg anyagi gondjaidtól és vonzd be a bőséget! Készítsd el vudubabából a másodat. Miközben készíted végig gondolj arra, hogy a baba magába szívja a rossz karmádat, a szegénységet, minden rosszat, ami csak benned van.

Majd menj a szabad, gyújts szabadtéri tüzet vagy fehér gyertyát. Áss egy gödröt és mielőtt belehelyeznéd a babát, mond:

„Búcsúzom tőled régi élet, immáron új fejezet kezdődik az életemben. Búcsúzom tőled szegénység, mert vár rám a gazdagság.”

Tedd a babát a gödörbe, végy kezedbe egy marék földet és lassan szórd rá e szavakkal: „Viszlát nincstelenség, viszlát balszerencse. Utoljára térek szegényként nyugovóra, mert holnaptól a szerencse fiaként ébredek.”

Temesd be a gödröt és a sír tetején hagyj finomságokat, süteményt, édességet, tejet, mézet vagy bort az aprónépeknek, akik majd meghozzák a szerencsédet és bőséget adnak.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL