MÁGIA

Támogasd meg mindennapjaidat a szakrális hindu szimbólumok varázsával

A csodálatos és varázslatos Indiát átjárja a varázslat, a misztika és az istenségek ereje, akikben mélyen hisznek a mai napig. Használd fel az istenek segítségét, a szimbólumok mágikus erejét ahhoz, hogy megtöltsd az életedet, a hétköznapjaidat mindazzal, amivel csak szeretnéd!

 

Talán már rendelkezel is valamilyen hindu istenség szobrával, vagy van valamilyen hindu szimbólummal ellátott ékszered vagy amuletted, hiszen nagyon népszerűek. De azon kívül, hogy csodás díszítőelemként szolgálnának, ismerd meg az erejüket is!

Használhatod ezeket a szimbólumokat ékszer formájában, - amit magad is elkészíthetsz – és amit előtte folyóvíz alatt megtisztítottál a negatív erőktől és egy éjszakát pihentetted a holdfényben.

De magadon is viselheted őket akár henna  vagy bőrbarát toll által, - ha nem szeretnél örök tetoválást – és váltogathatod aszerint, amire éppen szükséged van.

Kinyomtathatod és feltöltheted, de ha lerajzolod, még erősebb lesz, hiszen magad vitted bele az energiát. Bármire is rajzold, fesd vagy rakd, azt erővel és hatalommal ruházod fel. Használatukkal többek között bölcsebb és nyitottabb leszel az ősi kelta világra, és visszakerülsz a gyökereidhez, a természethez, önmagadhoz. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Nataraja

A hindu hagyományokban egy Istenségnek nagyon sok neve van. Sívának egy másik neve Nataraja, azaz a tánc ura, királya. A tánc azt jelenti, hogy Siva mozgásban van, tehát egy dinamikus, térben és időben. Elöl lévő jobb kezének jelentése a félelemnélküliség és hogy Síva védelmet ad az embereknek a világi kísértések gonoszságaitól. Az elöl lévő bal kéz az örök áldás felé vezető utat mutatja. A felemelt bal lába a megváltás felé vezető utat mutatja, távol a mindennapi élet illúzióitól, az isteni áldás és tökéletesség felé. Az őt körülvevő tűzgyűrű az univerzumot szimbolizálja. A törpe az emberi lélek hat ellenségét szimbolizálja: kéjvágy, harag, irigység, megtévesztés, arrogancia és féltékenység és lábával ezt tapossa el. A tűz, amit a hátsó bal kezében Síva tart, a pusztító energiát szimbolizálja. A tűz a legvégső tisztító erő, mert megtisztít a bűntől és elpusztítja az illúziókat. Jelen van rajta a harmadik szem is, ami az abszolút látást biztosítja, és Síva harmadik szeme megtalálja a gonoszt és elpusztítja azt. A félhold táplálja Kámának, a szerelem Istenének fenntartó erejét, valamint a megvilágosodás és bölcsesség jelképe. Az összegubancolódott haja mutatja, hogy Ő szabad a megszokott emberi társadalom kötöttségeitől. A fürtjei lazák és zabolátlanok. A kígyók a nyaka körül a reinkarnációt szimbolizálja.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL