Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Szerezz új ügyfeleket, virágoztasd fel üzletedet ezzel a 4 kivételesen erős varázzsal

Szerző:
Szabó Anna
Nemrégiben indítottál vállalkozást? Vagy régóta meg van és döcög? Jó volna új vásárlókra, ügyfelekre szert tenni? Bizonyára amellett, hogy minden hétköznapi módszert bevetsz a siker érdekében, hozzá egy csipetnyi mágia alkalmazásával végképp elősegítheted a kívánt eredményt! Varázsolj magadnak szerencsét, ügyfeleket és biztos sikert az üzletednek, hogy az jövedelmező legyen!

Ügyfelek, vásárlók bevonzása

Csütörtökön, növő hold idején végezd ezt a varázslatot. Tedd oltárod közepére az üzleted, vállalkozásodat és egy téged ábrázoló képet. Tégy rá egy kis mézet és szórj rá fahéjat. Tégy körbe 5 mágnest vagy magnetitet. Gyújts köré 8 zöld gyertyát, amelyekre karcold rá a végtelen jelet. Füstölj babérral.

Mikor ezzel meg vagy, vizualizáld a vágyadat, hogy özönlenek a vásárlók, egyre több ügyfeled van. Amint felkészültél, mond el az igét: „Ahány csepp a tengerben, ahány homokszem a sivatagban, annyi ügyfél/vásárló keres fel engem. Úgy özönlenek felém, ahogy a hullámok, ellepik üzletemet, mind engem keresnek és azt, amit csak az én üzletem adhat meg nekik. Fogynak a termékeim, pörögnek a szolgáltatásaim, gyertek csak gyertek, nálam meglelitek azt, amit kerestek!”

Ezt a varázslatot ismételd még 7 alaklommal azt egymást követő napokon majd a magnetiteket helyezd el az üzletedben vagy a munkahelyeden. Saját üzlet esetén az ajtóban mindenképpen kettőt helyezz el, a munkahelyeden, ha nagyon problémásnak ítéled az elhelyezést, akkor legalább egyet tegyél ki az asztalodra!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL