Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Szerezz új ügyfeleket, virágoztasd fel üzletedet ezzel a 4 kivételesen erős varázzsal

Szerző:
Szabó Anna
Nemrégiben indítottál vállalkozást? Vagy régóta meg van és döcög? Jó volna új vásárlókra, ügyfelekre szert tenni? Bizonyára amellett, hogy minden hétköznapi módszert bevetsz a siker érdekében, hozzá egy csipetnyi mágia alkalmazásával végképp elősegítheted a kívánt eredményt! Varázsolj magadnak szerencsét, ügyfeleket és biztos sikert az üzletednek, hogy az jövedelmező legyen!

Háríts el minden akadályt az üzleti sikereid és a vállalkozásod elől!

Csütörtökön fogyó hold idején kell segítségül hívnod ebben a hindu Ganésát, aki a vállalkozások isteneként, elhárít minden akadályt egy induló üzlet elől és biztosítja annak szerencséjét. Szükséged lesz üzleted fényképére vagy egy olyanra, amely jelképezi munkahelyedet, vállalkozásodat. Tégy rá egy fekete gyertyát. Szórj a képre egy kis sót is. Mellette körben gyújts még 9 zöld gyertyát. Füstölj zsályával. (Egyébként még jobb, ha üzletedben végzed a rituálét.) Tedd ki Ganésha képét az oltárodra, illetve oda, ahol a varázslatot végzed.

Vizualizáld a vágyadat, hogy beindul az üzleted, termeled a pénzt, minden jól alakul körülötted és mikor készen állsz, mond az igét: „Hatalmas Ganésha, meghajolok előtted és segítségedért fohászkodom. Valami gátol engem üzleti sikereimben, és visszatartja előlem a bőséget és a jólétet. Kérlek téged, űzd le a gonosz erőket, hárítsd el az akadályokat, fújd őket tőlem messze!”

Ekkor egy legyőzővel jelképesen legyezd odébb a képről majd így folytasd: „Űzd el az erőket, amelyek akadályoznak engem, adj nekem sikert és szerencsét, hogy üzletem virágba boruljon!”

Tégy fehér virágokat az oltárodra, és ezzel nem csak az üzleted sikerét jelképezed, hanem ajánld fel köszönetképpen az istennek is a segítségéért.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL