Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Szabadulj meg a munkahelyi negativitástól ezzel a száműző varázslattal

Szerző:
Szabó Anna
Amikor azt a bizonyos akadályozó erőt érzed, hogy semmi sem akar összejönni, nem tudsz előrébb lépni a munkádban, vagy nem megy a bolt, az üzlet, akkor azt a felgyülemlett negatív energiák is okozhatják. Ha pedig konkrétan érzed a munkahelyeden a felgyűlt vagy az emberekből áradó energiát, akkor feltétlenül el kell végezned ezt a száműző varázslatot, mielőtt az egészségedre menne vagy teljesen blokkolva lennél az előrehaladásban!

 

Itt ez az egyszerű, könnyen elvégezhető, száműző varázslat, amivel az enyhe negativitást eltávolíthatod az üzletedből vagy a munkahelyedről. Bár lehet, tényleg nagyon egyszerűnek tűnik, valójában rendkívül erős és hatásos! Segít megszabadulni a felgyülemlett negatív energiáktól, mindegy, hogy te vagy más bocsátotta ki őket, ezáltal pedig növelheted a jó szerencsédet és akár a jövedelmedet is, hiszen megszűnnek az akadályok, fellendül az üzlet, ismét áramlik feléd a pozitivitás.

Kellékek

Szárított levendula

Szárított ruta

Szárított bazsalikom

Pentagramma

Sós víz

Fehér gyertya

A varázslat menete

Fel kell szentelned a pentagramát. Gyújts egy fehérgyertyát és mártsd egy kis sós vízbe, de csak ha nem tesz kárt az anyagában, máskülönben a sima szenteltvíz is megteszi. Ezután vedd a kezeid közé és töltsd fel a saját energiáddal miközben azt mondod: „Űzd el a rosszat, űzd el a gonoszat, űzd el a negativitást messzire üzletemből/munkahelyemről. Hozz inkább sok szerencsét, hozz megannyi vendéget/ügyfelet, hozz pozitivitást és sikert.”

Most forralj fel két és fél csésze vizet, majd tégy bele 2 teáskanál levendulát és egy rutát. Hagyd állni 11 percig. Utána szűrd le a folyadékot.

Mindezt követően két lehetőséged lesz. Vagy hozzáadod a folyadékot egy kis vízhez és felmosod vele az üzlethelységedet, vagy ha nem te takarítasz a munkahelyeden, akkor öntsd szórófejes üvegbe és spirccelj vele a légtérbe lehetőleg nap végén.

Ezt a folyamatot 7 napon keresztül kell elvégezned.

Mikor lejárt a hét nap, a következőn ugyanúgy el kell készítened a folyadékot, de ruta helyett bazsalikomot használj és megint hét napig tisztogasd vele a helyet.

Utána már csak elég lesz havonta egyszer elvégezni ezt a rituálét, hogy egész biztosan megszüntesd a felgyülemlő negatív energiát és hogy növeld a szerencse és sikerfaktort az üzleti életben vagy a karrieredben.

A penratgrammát pedig tedd ki az üzletedbe, vagy helyezd valahol a munkahelyeden ott, ahol te dolgozol.

Jó szórakozást és gazdagodást!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL