MÁGIA

Párkapcsolat erősítő és válogatott szerelmi mágiák Valentin-napra

Közeleg a Valentin-nap. A szerelem napján rendkívül erőteljesek az energiák és könnyen megfogan a mágia. Ez a nap minden szerelmi és szexuális mágiának kedvez. Éppen ezért, hogy maximálisan kihasználhasd a lehetőségeidet, előrukkoltunk a leghatásosabb szerelmi mágiákkal, hogy minden szerelemmel kapcsolatos vágyad teljesülhessen!

Szexuális vonzalom ébresztése

Hogyha szeretnéd, hogy kedvesed még jobban kívánjon és fergeteges élményben legyen részetek az ágyban, akkor készítsd el előző nap a következő receptet: 1 üveg bor, három marék rózsa, 1 evőkanál fahéj,  1 dl gránátalmalé, 1 tk kardamom, 1 kávéskanál chili, és annyi méz, hogy kellően édesnek találjátok.

Forrald össze a főzetet és hűtsd le. Másnak formázz teamécsesekből egy szívet az oltárodon és tedd középre a két pohár bort. Helyezkedj el kényelmesen, vizualizáld a vágyadat és mond el az igét: „A szerelem istennője áldja meg varázsitalomat, hogy mikor kedvesem ajkát éri, lobbantsa lángra irántam szívét. Majd eleped utánam, úgy kívánja testemet és lelkemet. Olyan tűz égjen benne, amit csak én olthatok el. Csak egy korty kell, de a hatás hónapokig elég legyen!”

Ezután valóban igyátok meg kedveseddel az italokat.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL