MÁGIA

Párkapcsolat erősítő és válogatott szerelmi mágiák Valentin-napra

Közeleg a Valentin-nap. A szerelem napján rendkívül erőteljesek az energiák és könnyen megfogan a mágia. Ez a nap minden szerelmi és szexuális mágiának kedvez. Éppen ezért, hogy maximálisan kihasználhasd a lehetőségeidet, előrukkoltunk a leghatásosabb szerelmi mágiákkal, hogy minden szerelemmel kapcsolatos vágyad teljesülhessen!

Szerelmi láng ébresztése

Van valaki, aki tetszik neked és szeretnéd, hogy észrevegyen? Akkor fogj egy piros gyertyát és kend be mézzel, majd ragaszd hozzá néhány szál hajadat. Majd végy a kezedbe egy tükröt, nézz bele és mond: „Ezt az arcot ki nem vered addig a fejedből, amíg nem adsz egy esélyt neki. Égjen bele emlékezetedbe ez a gyönyörű arc, mely érted eped. Ha te is úgy akarod, ez lesz az arc, kinek tulajdonosa boldoggá tesz. Csak engedj közel magadhoz!” Tedd le az oltárodra és helyezd elé a piros gyertyát, majd gyújts meg úgy, hogy a tükörben látszódjon a lángja és mond: „Most gyúltál lángra értem.”

Érdemes még egy kicsit vizualizálnod, képzeld el, ahogy az illető esélyt ad neked és esetleg randira mentek vagy még inkább, te hívod el és ő igent mond neked!

A gyertyát égesd le egészen, és ha találkozol az illetővel, legyen nálad a megmaradt gyertyacsonk, amit egy piros ruhadarabba csomagoltál.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL