Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Párkapcsolat erősítő és válogatott szerelmi mágiák Valentin-napra

Szerző:
Szabó Anna
Közeleg a Valentin-nap. A szerelem napján rendkívül erőteljesek az energiák és könnyen megfogan a mágia. Ez a nap minden szerelmi és szexuális mágiának kedvez. Éppen ezért, hogy maximálisan kihasználhasd a lehetőségeidet, előrukkoltunk a leghatásosabb szerelmi mágiákkal, hogy minden szerelemmel kapcsolatos vágyad teljesülhessen!

Egy másik Valentin-napi párkapcsolat erősítő varázs

Szükséged lesz egy piros levélpapírra és borítékra, meg egy fekete tollra. Gyújts három piros gyertyát, amit helyett ez háromszög alakba és tedd középre a fényképeteket. Előbb relaxálj a vágyadra, képzeld el azt a párkapcsolatot, amire vágysz. Utána fogd a kezedbe a tollat és mond: „Ez itt az istenek pennája, amit ír az úgy is lesz!” Majd írd fel a papírra, hogy Sorsok Könyve. Utána pedig azt, hogy „E napon (dátum) ezennel megpecsételődik X és Y sorsa. (neveitek) Szerelmük égjen soha ki nem hunyó örök tűzzel. Éljenek olyan boldogságban, amiről eddig álmodozni sem mertek. A nászágyuk soha ne legyen hideg. Legyen részük minden jóban, miben csak egy párnak lehet és éljenek együtt addig, amíg ők is így akarják.”

Ha szeretnél hozzátehetsz egy-két saját gondolatod. Ha kész vagy, tedd a piros borítékba a képpel együtt, zárd be és mond hangosan: „Ezennel hozzáírtam a sorsunkhoz, akaratom legyen szent és sérthetetlen”. Most pedig tedd lehetőleg egy biztos helyre.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL