MÁGIA

Old fel a rossz karmádat ezzel az 5 mágiával és kezd tiszta lappal az évedet!

Természetesen a tiszta lap így is jár mindenkinek! De ha úgy érzed, még maradtak rajtad terhek az előző évből vagy még korábbról, esetleg érzed magadon a negativitást, érdemes lehet elvégezni az 5 karmaoldó mágia egyikét, hogy elősegítsd életedben a pozitív változásokat és a jó karmát, ami által varázslatos évben lehet részed!

{KEPGALERIA}

Karmikus terhek elvágása

Annyi fekete gyertyára lesz szükséged, ahány dologtól megszabadulnál. Illetve annyi piros fonalra is. Szombati napon, fogyó holdkor kezd meg a mágiát. Minden egyes piros fonalat nevezz el: karmikus kapcsolat X-el, negatív gondolatok, múlt, rossz tulajdonságok, stb. Gyújtsd meg a gyertyákat, fogd a kezedbe az első piros fonalat és mond: „Te vagy X (határod meg mely teher). Már csak teher vagy számomra, amely nem szolgál és nem vezet sehová. El akarlak engedni.” Ekkor vágd ketté, majd egy kis fémtálkában égesd el e szavakkal: „Letettem egy terhemet, megszabadultam egy köteléktől.”

Mindennap végezd el ezt a szertartást, míg el nem fogynak a fonalak, a hamvaikat pedig a gyertyacsonkokkal együtt, temesd el az utolsó napon vagy azt követőn. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL