MÁGIA

Old fel a rossz karmádat ezzel az 5 mágiával és kezd tiszta lappal az évedet!

Természetesen a tiszta lap így is jár mindenkinek! De ha úgy érzed, még maradtak rajtad terhek az előző évből vagy még korábbról, esetleg érzed magadon a negativitást, érdemes lehet elvégezni az 5 karmaoldó mágia egyikét, hogy elősegítsd életedben a pozitív változásokat és a jó karmát, ami által varázslatos évben lehet részed!

{KEPGALERIA}

Modern karmaoldó mágia

Ez egy modern, de igen hatásosnak bizonyuló karmaoldó mágia, amit hét napon át kell végezned. Szombati napon, fogyó hold idején kezd meg a mágiát.  Szükséged lesz 7 darab pezsgőtablettára. Írd rá mindegyikre, hogy karma, illetve a nevedet. Majd gyújts egy fehér gyertyát, vedd a kezedbe a tablettákat – végig ügyelj arra, nehogy a nedvességtől megolvadjanak – és mond el a következő igét: „Áldottak legyenek ezek a tabletták, mert mikor a vízben feloldódnak, úgy oldják le rólam a terheket. Napról-napra, egyre erősebb és tisztább lesz a lelkem.”

Fogd az első tablettát és dobd bele egy pohár ásványvízbe. Figyeld, ahogy pezseg és közben koncentrálj arra, hogy így oldódik a te karmád is, megszabadulsz minden rossztól és könnyebben engeded el a terheidet.

Végül öntsd ki a vizet a szabadban földre vagy akár virágföldre. Mindennap oldj fel így egy tablettát a fehér gyertya fényében.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL