MÁGIA

Október 31-én ennek a 4 varázslatnak a segítségével megismerheted a jövődet!

Halloween, vagyis Samhain az egyik év egyik legmágikusabb napja. Ilyenkor szokás a jóslás, mivel nemcsak az e világot és a túlvilágot elválasztó fátyol vékonyodik el, hanem az idősíkokat elválasztó is. Ha tudni szeretnéd, mit tartogat neked a sors, akkor október 31-én könnyűszerrel megláthatod a jövődet a 4 mágia egyikével.

Az ókori pogányok a vékonyodó fátyol erejét a jóslás gyakorlására is használták Halloweenkor. Olyan kérdéseket tettek fel, mint a születendő gyermekek neme, kemény tél lesz-e, mit tartogat nekik a szerelem, mennyi pénzük lesz, és így tovább. Ha te is szeretnél belelátni a sorsodba, nincs más dolgod, mint elvégezni a 4 mágia egyikét:

A patak köveinek varázsa

Ennek a varázslatnak a segítségével jósálmokat idézhetsz elő.

Kellékek:

• Kövek
• 1 lila gyertya vagy fehér gyertya

A varázslat menete:

Először is, a régi népi rituálé szerint három követ kiemelünk egy patakból Samhain napján.

Otthon gyújtsd meg a gyertyát, vedd a kezeidbe a köveket és így szólj: „Ahogy a patak áramlik, úgy hömpölyög az én életem is, ám ezek a kövek sorsom részletei, hadd lássam hát meg az éjjel, mit hoz nekem a jövő.”

Végül nincs más dolgod, mint betenni a párnád alá a köveket.

Érdemes feljegyezni az álmaidat és tudd, nem mindig teljesen tiszta a jóslat, előfordulhat, hogy elvont, szürreális történetet látsz vagy tele van szimbólumokkal, de ne feledd: mindennek jelentése van.

Másnap a köveket visszadobhatod a patakba vagy legalábbis a természetbe.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL