MÁGIA

Lásd meg az Igazit álmodban ennek a 3 varázslatnak a segítségével!

Már régen is bevett szokás volt, hogy a hajadonok kíváncsiságtól fűtve varázslatot végeztek annak érdekében, hogy megtudják: ki lesz a jövendőbelijük. Ha ma már kevesebbet is varázsolnak az emberek, arra továbbra is kíváncsiak, vajon ki lesz az igazi. Hogyha téged is izgat ez a kérdés vagy csak szeretnél kipróbálni egy érdekes és egyben szórakoztató varázslatot, akkor mutatjuk mit kell tenned ahhoz, hogy álmodban meglásd, ki lesz a Nagy Ő-d!

Természetesen nem kell mérget venned arra, hogy akit látsz, valóban ő lesz életed szerelme, kezelheted laikusan is a dolgot. Ám biztos, hogy akit álmodban látsz, azzal dolgod van. 

Fátyolvarázs, amivel megtudhatod, ki lesz a férjed

Ezt a varázslatot pénteken, növő hold idején végezd vagy telihold napján.

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• 1 tükör
• 1 fehér liliom
• 1 fátyol

A varázslat menete:

Állítsd fel a tükröt úgy, hogy jól látszódjon benne az arcod. Helyezd a tükör elé a gyertyát, de úgy, hogy ne takarjon ki téged teljesen. Fogd a fehér liliomot a kezeid közé. Tűzz a hajadba egy fátylat vagy kendőt, ami legalábbis fátyolra emlékeztet. Tisztítsd meg gondolataidat és mikor kellően felkészültél a varázslatra, nézz a tükörbe és mondd el az igét:

„Itt állok előtted kedvesem, hűséges mátkád türelmetlenül vár. Mutasd meg nekem arcodat, hallasd a hangodat, hogy tudjam, kit kell keresnem, ki lesz szerető férjem. Lebbenjen fel a jövő fátyla és mutatkozz meg előttem az éjszaka folyamán!”

Ezután fújd el a gyertyát, a tükröt takard le, a liliomot helyezd át másik helységbe, ahol nem alszanak, a fátylat pedig tedd a párnád alá.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL