MÁGIA

Lásd meg az Igazit álmodban ennek a 3 varázslatnak a segítségével!

Már régen is bevett szokás volt, hogy a hajadonok kíváncsiságtól fűtve varázslatot végeztek annak érdekében, hogy megtudják: ki lesz a jövendőbelijük. Ha ma már kevesebbet is varázsolnak az emberek, arra továbbra is kíváncsiak, vajon ki lesz az igazi. Hogyha téged is izgat ez a kérdés vagy csak szeretnél kipróbálni egy érdekes és egyben szórakoztató varázslatot, akkor mutatjuk mit kell tenned ahhoz, hogy álmodban meglásd, ki lesz a Nagy Ő-d!

Természetesen nem kell mérget venned arra, hogy akit látsz, valóban ő lesz életed szerelme, kezelheted laikusan is a dolgot. Ám biztos, hogy akit álmodban látsz, azzal dolgod van. 

Egyszerű álommágia

Ezt a varázslatot is telihold napján kell elvégezni. Ezt is legjobb, ha a szabadban végzed.

Szükséged lesz:

• 1 fehér gyertya
• Forrásvíz
• 1 marék galagonya
• 1 marék szemvidítófű

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát és öntsd egy nagyobb tálba a forrás, esetleg patakvizet. Tedd bele a galagonyát és a szemvidítófüvet majd a mutatóujjaddal keverd meg az óramutató járásával megegyezően e szavakkal:

„Tiszta, mint a patakvize, ragyogó, mint a holdnak a fénye. A mágikus füvek eszenciája feloldóik a vízben, ha arcomhoz érnek, beleszökik a varázs a szemembe és éjszaka meglátom a jövendőbelimet.”

Ezután nincs más dolgod, mint megmosni az arcodat a vízzel, de hagyd magától megszáradni. Utána mehetsz is lefeküdni!
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL