Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Készítsd el a Jupiter talizmánját és beköszönt életedbe a bőség és a jólét! – varázslat

Szerző:
Szabó Anna
2022 a Jupiter éve. A szerencse, a gazdagság, a jólét bolygójáé. Ez már önmagában véve is elég lehet ahhoz, hogy sikeres éved legyen. De ha szeretnéd felerősíteni a bolygó hatásait, hogy minél biztosabb legyen a szerencse és a bőség az életedben, akkor érdemes elkészítened a Jupiter talizmánt és magadnál hordanod!

A Jupiter bolygóhoz köthető a szerencse, a bőség, a siker. Az idei év uralkodó bolygója pedig nem más, mint a Jupiter. Már önmagában véve is érezhető lesz áldásos hatása, de mágikus úton megteheted azt, hogy ezt még inkább felerősíted az életedben.

Amennyiben Nyilas vagy Halak jegyű vagy, akkor még intenzívebb lehet számodra a Jupiter ereje, mint a csillagjegyedhez tartozó bolygó.

Ehhez el kell készítened a Jupiter talizmánját. A mágikus talizmánt magadnál kell hordanod, és így még biztosabb lehet az, hogy életedbe beköszönt a jólét, a siker és a szerencse.
A legjobb, ha növő hold idején készíted el a talizmánt, méghozzá csütörtökön, ami a Jupiter napja.
 

Jupiter talizmán készítése

Kellékek:

• 1 zöld vagy lila színű gyertya
• 1 kis darab papír vagy pergamen
• Toll

A varázslat menete:

Egyszerű dolgod lesz. Karcold bele a Jupiter bolygó jelét a gyertyába, majd gyújtsd meg.

Azután relaxálj. Tisztítsd meg érzelmeidet és gondolataidat, hangolódj rá a bolygó energiájára.

Utána rajzold fel a talizmánra a képen látható jeleket. Régen kör alakú volt a talizmán és pergamenből készült, de ha nem tudsz hozzájutni, akkor a sima papír is megteszi.

Az egyik oldalára a bolygó pecsétjét a kör alakú szimbólum és a Jupiter jele szerepeljen. A hátoldalára a hozzátartozó mágikus négyzetet rajzold fel.

Közben végig koncentrálj arra, hogy feltöltsd a Jupiter erejével. Lásd magad előtt, ahogy megnyilvánul életedben a bőség és a szerencse.

Mikor végeztél vele, tartsd óvatosan a tűz lángja fölé (mivel az a bolygóhoz tartozó elem) és mondd az igézetet:

„Megidézem a Jupiter bolygó szellemét/angyalát, zárjk bele ebbe a talizmánba a szerencse és a bőség energiáját. Íme, elkészült a mágikus pecsét, a tűz lángjai keltsék életre talizmánom, hordozója életébe ezzel beköszönt a siker és a gazdagság.”

Amennyiben szeretnéd, az angyal után Zadkiel angyal nevét is kimondhatod hangosan, aki a Jupiter bolygó angyala.

Ezzel kész is vagy. Hagyd éjszakára az oltárodon a talizmánt, másnaptól kezdve viszont hord magadnál. A legjobb, ha a pénztárcádba, a táskádba teszed, az a fontos, hogy mindig a közeledben legyen.

A gyertyát pedig tűzbiztos körülmények között égesd le az éjszaka folyamán.
 

mágia varázslat talizmán
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL