Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Imádkozz a lelkekért! - 5 mágikus ima, amit érdemes elmondanod Halottak Napján

Szerző:
Szabó Anna
Kérd elhunyt szeretteid áldását és segítségét. Kívánj nekik békességet. Kérj tőlük jelet és útmutatást. Mond el akár mind az ötöt vagy csak az egyiket a mágikus imák közül, amik csak Mindenszenteken és Halottak Napján működnek. Nem kell mást tenned, mint gyertyát gyújtanod, és elmondanod ezeket a felettébb hatásos varázslatos imákat! Ne maradj le róluk!

 

A mágikus imáknál mindig annyi gyertyát gyújts, ahány szerettednek szól az ima. Ha gondolod, kidíszítheted az oltárodat, tehetsz oda angyalos szobrokat, vagy az elhunyt szeretteid képeit, kedvenc ételét-italát. De akár össze is kötheted az imádságot más szertartással is.

Bármelyik imát is mondod el, a végén mondj köszönetet szeretteidnek a saját szavaiddal.

Természetesen változtathatod az ima szövegét annak fényében, hogy csak egy emberhez szeretnél szólni vagy minden elhunyt rokonodhoz. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Ima egy jelért az elhunyt rokonoktól

Nem látom a jövőmet, nem vagy biztos a sorsomban, szükségem lenne segítségetekre. Szeretteim, halljátok nehéz sóhajomat, bánatosan dobogó szívemet. Látjátok mennyire nehéz nekem, hogy elbizonytalanodtam és útmutatásra lenne szükségem. Most, hogy fényt gyújtottam értetek, kérlek, mutassatok fényt ti is nekem. Mutassatok utat a sötétben, fogjátok meg kezemet és vezessetek oda, amerre tartanom kell. Adjatok szemet ahhoz, hogy észrevegyem jeleiteket, hogy tiszta válaszokat kapjak azokra az égető kérdésekre, melyek segítségre lehetnek abban, mit is kellene tennem. Hálával fogadom őszinte válaszaitokat, akár kedvemre valók lesznek akár nem, de szívből mondok nektek, megfogadom őket!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL