MÁGIA

Hívd be életedbe azt, amire szükséged van, ezzel a 4 mágikus csengővarázslattal

Azért csengővarázslat, mert majdhogynem csak egy csengőre lesz szükséged a szertartásokhoz. A csengő és a hozzá való mágia segítségével megidézheted életedbe a szerelmet, a szerencsét, a jó egészséget, a védelmet. Válaszd ki a neked tetsző varázslatot, illetve azt, amelyikre szükséged van és váljanak valóra a vágyaid! Csengess értük, hogy hozzád repülhessenek! Ilyen egyszerű és elképesztően hatásosak ezek a mágiák!

A csengő a boszorkányok körében mágikus eszköznek számít, hiszen képesek fele személyeket, illetve eseményeket meghívni, „becsengetni”. Ha már meg van a csengőd, akkor előbb mágikusan tisztítsd meg és szenteld fel. Utána lehetőség szerint másra ne is használd, hiszen akkor már mágikus ereje lesz.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Az egészség meghívása az életedbe

Szerdai napon, gyújts 6 zöld színű gyertyát köralakban és tedd középre a fényképedet. Füstölj tömjénnél, zsályával és szantállal. Lásd magad előtt, ahogy meggyógyulsz és egészséges leszel.

Majd fogd a csengőt a kezedbe, rázd meg és mond az igét: „Kérem a hatalmas isteneket, hogy szabadítsátok meg testemet minden testi és lelki bajtól. Űzzétek ki belőlem a gonoszt és borítsátok be testemet és lelkemet gyógyító fénnyel, hadd legyek újra ép és egészséges.”

Csengess másodszor is, majd ismételd meg az utolsó mondatot. Ezt váltakozva ismételd meg még négyszer.

Magát a szertartást még öt alkalommal ismételd meg.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL