MÁGIA

Hívd be életedbe azt, amire szükséged van, ezzel a 4 mágikus csengővarázslattal

Azért csengővarázslat, mert majdhogynem csak egy csengőre lesz szükséged a szertartásokhoz. A csengő és a hozzá való mágia segítségével megidézheted életedbe a szerelmet, a szerencsét, a jó egészséget, a védelmet. Válaszd ki a neked tetsző varázslatot, illetve azt, amelyikre szükséged van és váljanak valóra a vágyaid! Csengess értük, hogy hozzád repülhessenek! Ilyen egyszerű és elképesztően hatásosak ezek a mágiák!

A csengő a boszorkányok körében mágikus eszköznek számít, hiszen képesek fele személyeket, illetve eseményeket meghívni, „becsengetni”. Ha már meg van a csengőd, akkor előbb mágikusan tisztítsd meg és szenteld fel. Utána lehetőség szerint másra ne is használd, hiszen akkor már mágikus ereje lesz.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

A rontás, a gonosz elűzése és a védelem meghívása

A védelem meghívása és a gonosz elűzése

Szombati napon, gyújts 5 darab fehér gyertyát. Helyezd el őket ötágú csillag formában. Tedd középre a fényképedet. Füstölj zsályával. Lásd magad előtt a célodat és mikor felkészültél, csengess és mond az igét: „Halljátok gonoszok szavamat, mert ez egy tiszta lélek akarata, távozzatok otthonomból és a közelemből, amíg szép szóval kérem. A hatalmas istenek pedig lássanak el védelem körével, hogy több sötét erő ne tehesse be ide a lábát és hozzám ne érhessenek. Hulljon rám szeretetetek védő pajzsa, ami meg óv minden testi és lelki ártalomtól.”

Csengess másodszor is, majd ismételd meg az utolsó mondatot. Ezt váltakozva ismételd meg még háromszor.

Magát a szertartást még négy alkalommal ismételd meg.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL