MÁGIA

Hívd be életedbe azt, amire szükséged van, ezzel a 4 mágikus csengővarázslattal

Azért csengővarázslat, mert majdhogynem csak egy csengőre lesz szükséged a szertartásokhoz. A csengő és a hozzá való mágia segítségével megidézheted életedbe a szerelmet, a szerencsét, a jó egészséget, a védelmet. Válaszd ki a neked tetsző varázslatot, illetve azt, amelyikre szükséged van és váljanak valóra a vágyaid! Csengess értük, hogy hozzád repülhessenek! Ilyen egyszerű és elképesztően hatásosak ezek a mágiák!

A csengő a boszorkányok körében mágikus eszköznek számít, hiszen képesek fele személyeket, illetve eseményeket meghívni, „becsengetni”. Ha már meg van a csengőd, akkor előbb mágikusan tisztítsd meg és szenteld fel. Utána lehetőség szerint másra ne is használd, hiszen akkor már mágikus ereje lesz.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

A szerelem meghívása az életedbe

A szerelem meghívása az életedbe

Pénteki napon gyújts 6 piros gyertyát és helyezd őket az oltárodon szívalakba. Közben füstölj rózsával. A szív közepére tedd a fényképedet. Most pedig relaxálj kicsit a vágyadra, képzeld el az új szerelmet az életedben és hogy boldog párkapcsolatban élsz. Majd fogd a csengőt, csengess vele egyszer és mond: „Szerelmem, kit még csak a lelkem ismer, halld meg hívó szavamat. Kérem az isteneket, hogy akinek szívébe vagyok írva, mielőbb küldjék el hozzám, hogy ismét egy pár legyünk.”

Majd csengess másodszor és akkor már csak az utolsó mondatot ismételd meg. Ezt a részt még négyszer végezd el.

Magát a szertartást még öt napig ismételd meg. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL