MÁGIA

Használd ki az év egyik legvarázslatosabb napját! - Mikulásnapi varázslat

A jellegzetes piros palástban tetszelgő, ajándékokat osztó Mikulás eredetileg nem más, mint Szent Miklós, ezért december 6-a az ő napja. Szent Miklós a gyermekek és diákok védőszentje. Ám a szent nem csak a gyerekeknek hoz ajándékot, hanem a felnőtteknek is! Végezd el a Mikulásnapi varázslatot, hogy teljesüljenek a kívánságaid, és te se maradhass ki a jóból, mert a Szent bizony mindenkire gondol.

 

Bár az istenekhez hasonlóan, a Mikulás alakja is itt-ott összeolvadt vagy összekeveredett. De mindegy is, hogy a Lappföldön élő, szánját rénszarvasok húzzák, manó segítőkkel megáldott varázslatos Mikulásról beszélünk vagy Szent Miklósról, a püspökről. Mind a kettő célja a gyerekek megajándékozása és boldoggá tétele. De természetesen a felnőttekben is ott rejlik a belső gyermek, ezért rájuk is gondol a csodás készségekkel megáldott Télapó. Végezd el ezt a Mikulásnapi varázslatot, hogy teljesülhessenek a kívánságaid!

Kellékek

3 pirosszínű gyertya

3 aranyszínű gyertya

Papír

Piros boríték

Toll

Egy pohár bor

Egy kis sütemény

Tűzálló edény

A varázslat menete

December 5-e éjjelén végezd el a varázslatot, az esti órákban. Gyújtsd meg a gyertyákat, ízlés szerint teremthetsz ünnepi hangulatot, különböző illatokkal.
Vedd a kezedbe a papírt, és írd le mire vágysz a következő évben. Mit szeretnél megvalósítani, elérni, megkapni. Mivel lennél boldog és elégedett.

Utána nincs más dolgod, mint beletenni a borítékba, zárd le, címezd meg Szent Miklósnak és mond el az igézetet: „Ránk ragyogott ez az éjjel, amikor is a varázslat a szelek szárnyán útra kel. Legyen áldott ez a bor és sütemény és az is, aki örömét leli benne. Szent Miklósnak adom ajándékba, amiért megtisztel azzal, hogy teljesíti kérése(i)met, és boldoggá teszi az én belső gyermekemet."

Tedd a leveledet éjszakára a gyertyakör közepébe. Másnap reggel pedig dobd a kandalló tüzébe vagy egyszerűen égesd el. Szent Miklós az éjjel elolvasta és teljesíteni fogja vágyaidat.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL