MÁGIA

Használd ezt a 3 csodatévő grabovoj számsort és napokon belül rád találhat a jövendőbelid!

Grigorij Petrovics Grabovoj a matematika, fizika, alkalmazott mechanika és orvostudomány doktora, aki tisztánlátása segítségével létrehozta a mágikus számsorokat. Megteheted, hogy a számsorok erejét belesűríted egy varázslatba, így még nagyobb hatalmat az nekik. Ha így teszel, figyeld meg, hogy rövid időn belül rád talál az új szerelem!

A tisztánlátása segítségével állította össze a számsorokat Dr. Grigorij Grabovoj. Minden számsor saját elektromágneses rezgésmintázattal rendelkezik, így ezek szerelmet, egészséget vagy akár jólétet adhatnak.

Használd ki az alap számsorok erejét a mágiában, így még biztosabb lehetsz abban, hogy rövid időn belül rád talál az új szerelem!

Lehetőség szerint pénteki napon, növő hold idején végezd el a választott varázslatot:
  

Minden lehetséges számomra varázs

Minden lehetséges: 5197148

Kellékek:

• 1 doboz
• 1 vudu baba
• Papírcetlik
• 5 piros gyertya

 A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyákat kör alakban. Tedd a dobozt középre, de a tetejére írd rá a számsort. Utána készíts viaszból vagy rongyokból egy babafigurát.

Tedd a babát a dobozba, majd írd fel a cetlikre egyesével a vágyadat azzal kapcsolatban, milyen társra vágysz. Ezt jól gondold meg, és igyekezz nem irreális elvárásokat támasztani. Továbbá érdemes arra törekedni, hogy ezek belső, semmint külső tényezők legyenek.

A papírcetlik hátuljára kerüljön fel a számsor is. Miután kész vagy az össszessel, tedd ezeket is a dobozba. Zárd le, vedd a kezedbe őket, majd így szólj: „Semmi sem lehetetlen, így az én vágyam is teljesülhet. Megálmodtam magamnak a tökéletes társat, hozzák el nekem a mágikus számok.”

Zárd le a dobozt és tedd egy biztos helyre. Őrizd meg egészen addig, amíg meg nem érkezik az új kedves.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL