MÁGIA

Használd ezeket az ősi szimbólumokat a szerelmi életed fellendítéséhez

Szeretnéd, ha a kiszemelted észre venne? Ha heteken belül új partnerre lelnél? Ha a párkapcsolatod, a házasságod tüzes és szoros lenne? Akkor fordíts egyet szerelmi életed sorsán ezzel az 5 mágikus ősi szimbólum segítségével! Gyors és rendkívül hatásos eredménnyel szolgálnak, mert ezek a jelek már önmagukban is mágikusak, de egy varázslatban felhasználva, megsokszorozódik a teljesítményük!

{KEPGALERIA}

Hogy a párod vagy a férfiak egy istennőnek lássanak

Ez a kelta szimbólum az Istennő, Az Anya, A Föld Istennő jelképe. A Föld, a természet, az élet, a termékenység, a növekedés, a nőiesség, az anyaság szimbóluma. Ha szeretnéd, hogy a párod, a kiszemelted vagy bárki más (mert párt szeretnél bevonzani) akkor pénteken, növő holdkor végy rituális fürdőt, kend be magadat rózsaolajjal vagy testápolóval majd öltözz fehérbe.

Gyújts három rózsaszínű gyertyát. Kend be őket mézzel és ragaszd rájuk az arcképedet. (Vékony papírt használj.) Helyezd el a gyertyákat háromszög alakban és tedd középre ezt a szimbólumot, akár kinyomtatva, akár ékszer formában. Szórj rá egy marék vörös rózsát és mond: „Itt állok ellőtted hatalmas istennő arra várva, hogy kegyeidbe fogadj. Varázsolj olyan széppé, ellenállhatatlannak, kívánatossá, hogyha akarom, bármely férfi szívét meghódíthatom. Tégy olyan hatalmassá és ragyogóvá, mint amilyen te magad is! Hadd szülessen a sötétségből holnap reggelre, virradó napfényre egy új istennő!”

Ezután bújj ágyba, vidd magaddal a szimbólumot vagy ékszert is. Rakd a párnád alá és másnaptól kezdve érdemes lesz magadnál hordani.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL