MÁGIA

Fordítsd vissza a balszerencsét egyetlen és rendkívül gyors igézettel!

Úgy érzed, manapság csak a balszerencse súlyt és jó ideje peches időszakodat éled? Akkor ne várj tovább, hanem végezd el ezt a könnyű varázslatot, ami megnyitja előtted a jó szerencse áradását, és eltávolítja a balszerencse okozta akadályokat. Mindezt pedig elképesztően gyorsan, hogy ne keljen még több ideig szenvedned a balszerencse negatív hatásaitól!

 

Ha igazán eleged van abból, hogy semmi nem jön össze, folyton akadályok vesznek körbe és szabályosan azaz érzeted, hogy az élet folyton csak beléd rúg, akkor mielőbb végezd el a varázslatot növő hold idején, csütörtöki napon – vagy esetleg teliholdkor - és mondj búcsút a balszerencsének és engedd be életedbe a jót! Hiszen pontosan ez a varázslat célja, hogy elűzze a rád rakódott negatív energiákat, amik gátoljak a jó szerencse áradását.

Kellékek

Fehér gyertya

Szerencse olaj

A varázslat menete

A szerencse olajat már korábban, egy csütörtöki napon kell elkészítened. Keverj össze 12 csepp fahéjat, 12 csepp vaníliával 100 ml napraforgóolajban. Válassz egy üvegpalackot, ami a szerencsét képviseli, vagyis lehet akár zöld vagy piros és abban tárold hűvös helyen. Használat előtt pedig mindig rázd fel!

Kend be a szerencse olajjal a gyertyát. Előbb a közepétől felfelé, majd forgass rajta egyet és utána a közepétől lefele irányba. Így éred el, hogy eltávolítsd a balszerencsét és bevonzd a jó szerencsét.

Miután ezt megtetted, vedd a kezedbe a gyertyát, forgasd, dörzsöld, töltsd fel az energiáddal egészen addig, amíg kicsit melegnek nem érzed.

Ezután hajolj közel a gyertyához és mond azt neki:  „A gyertya a rossz szerencsét elűzi és jó szerencsét hoz nekem ma!"

Ismételd meg ezt kilencszer. Ezután helyezd a gyertyát az oltárodra, vagy ahol a varázslatot végzed és gyújtsd meg, majd teljesen égesd le. Természetesen ügyelj minden tűzvédelmi intézkedésre, ha már ilyen sokáig fog égni a gyertya.

Ezt a varázslatot annyiszor megismételheted, ahányszor csak szeretnéd.

Sok sikert hozzá és élvezd a jó szerencsét!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL