Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Fejleszd az intuícióidat a 6 varázslat egyikével! - Nagyon ütős hatást érhetsz el!

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd, ha megérzéseid erősebbek lennének? Ha tisztábban látnál vagy éreznél? Ha az intuícióid utat mutatnának, megsúgnák merre menj vagy mit tegyél? Ezt természetesen megteheted különböző gyakorlatok és meditáció segítségével, de ha mellé beveted a 6 mágia egyikét, azzal csak meggyorsíthatod és felerősítheted a folyamatot! Próbáld csak ki!

{KEPGALERIA}

Intuíciólöket

Egy teliholdas éjszakán gyújts 9 darab lila színű gyertyát. Mellette égess szantál füstölőt. Szükséged lesz még egy tál forrásvízre, amit előtte a telihold fényében feltöltöttél. Továbbá legyen a közeledben egy kis tál só is.

Tégy mindent az oltáradra. Mikor felkészültél, húzz magad köré varázskört. Fókuszálj a vágyadra, majd vedd a kezedbe a marokkő méretű holdkövet vagy választott holdkő ékszert. Így fogj hozzá a mágiának: „Köszöntelek Hold istennő a Te napodon, veled ünneplek és tisztellek. Ezért oszd meg velem kérlek a hold erejét, hogy intuícióim olyan pontosan és erősek legyenek, mintha csak olvasnám őket. Küld el nekem holdsugaraidat vonják be elmémet és ne lehessen több titok előttem.”

Fogd a holdkövedet és tedd a füstölő felé e szavakkal: „Megtisztítalak a szél erejével!”Majd a gyertyaláng felett óvatosan húzd végig, elég ha csak a melegét érzed és mond: „Megtisztítalak a tűz erejével!” Utána tedd a vízbe majd mond: „Megtisztítalak a víz erejével!” Végül rakd a sóba: „Megtisztítalak a föld erejével!”

Ezután tedd ki a hold fényére miközben azt mondod: „Add rá áldásodat Hold Istennő!”

Várj egy kicsit, majd köszönd meg az istennő segítségét. Az első éjszaka aludj együtt a kővel, de akár minden éjszakára a párnád alatt hagyhatod. Ha pedig ékszer, rendszeresen viselheted, ugyanis napközben a megérzéseiden is sokat fog javítani.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL