MÁGIA

Ennek a varázslatnak a segítségével megtudhatod álmodban, mikor mész férjhez

Szeretnéd tudni, mikor mész férjhez? Hogy végre idén elvesz-e a partnered? Vagy mikor jön életedbe a Nagy Ő, a lelki társad, aki majd elvesz? Végezd el ezt a könnyű és egyszerű varázslatot, amelynek segítségével éjszaka megtudhatod a választ!

Természetesen a varázslat nem garancia semmire és nem feltétlenül úgy kell elképzelned, hogy megjelenik a pontos dátum álmodban, mint egy videófelvételen. Álmodban érdemes odafigyelni a különböző számokra: naptárra, a telefon vagy tévé kijelzőjére vagy arra, amit mások mondanak. Az is lehet, hogy nem kimondottan látni, hanem érezni fogod, hogy nyári vagy éppen téli időszak. Figyeld meg a környezetedet. Egyszóval rengeteg minden árulkodhat. De persze az sem kizárt, hogy egész egyszerűen meglátod vagy meghallod a pontos dátumot.

 

Mikor megyek férjhez varázs

Kellékek:

• 12 fehér gyertya
• Zsálya vagy levendula füstölő
• Fekete obszidián vagy egy kis tükör
• 1 gyűrű

A varázslat menete:

Gyújtsd mega füstölőt és a gyertyákat. Tégy minden más kelléket is az oltárra. Relaxálsz, lélegezz mélyeket, csak a célod lebegjen a szemed előtt.

Aztán fogd a tükröt vagy az obszidiánt a kezedbe és mondd: „Ez a tükör/kő legyen a szemem, mutassa meg éjjel, amit látni kívánok.”

Utána fogd kezedbe a gyűrűt és mondd: „Ez a gyűrű vezessen az álmok földjén, mutassa meg nekem, ki lesz, aki eljegyez és feleséggé tesz.”

Végül fogd össze a tükröt/követ és a gyűrűt, majd így szólj: „Hozzon tiszta és élénk álmot szememre az éjszaka, mutassa meg nekem a napnál is világosabban, hogy mikor megyek férjhez. 12 hónap van egy évben, 365 nap, hadd tudjam meg, melyik lesz a szerencsés dátuma a lagzinknak.”

Még relaxálhatsz kicsit, azután pedig menj lefeküdni. A gyertyákra nem lesz szükséged, viszont a gyűrűt és a tükröt vagy a követ tedd a párnád alá éjszakára.

Érdemes lehet tollat és papírt készítened magad mellé, hogyha felébrednél, le tudd jegyezni, amit láttál. Ne feledd: egy álomban minden jelentéssel bírhat.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL