MÁGIA

Bájital a szerelemért

Hajdanán az olasz boszorkányok olyan varázsfőzetet készítettek, amelyről úgy tartották, hogy vágykeltő hatása van, és a szerelmet is fokozza. Ha ragaszkodóbbá szeretnéd tenni kedvesedet, tudnod kell, hogy ez a varázslat igen is működik, mégpedig a telihold erejével.

 

Mielőtt azonban hozzákezdenél a bájital elkészítéséhez, alaposan gondold végig, hogy biztosan a jelenlegi partnered-e az a férfi, akinek a szerelmét még jobban akarod fokozni.


Kellékek

• ezüstmedál,
• bazsalikom- és zsályalevél,
• poharak,
• kevés strega likőr.

Az olasz strega szó boszorkányt jelent. A strega likőr a boszorkánymesterségről híres itáliai Benevento környékéről származik, és eredetileg varázsitalnak főzték. Ezért fontos, hogy ne helyettesítsük mással ezt a likőrt.


A varázslat menete


Mielőtt neki kezdenél a bájital főzéséhez, várd meg, míg eljön a telihold. Akkor végy egy ezüst medált (bármilyen formájú, alakú lehet), fogd a tenyeredbe, és állj ki a holdfénybe. Összpontosíts a szerelmedre, és tartsd az érmét a Hold felé – ezzel feltöltöd az erejével. A varázslat napján e medált mozgasd a bazsalikom- és zsályalevelek felett. Ezzel a mozdulattal átadod az érme energiáját a leveleknek.


Végy egy nagyobb poharat, és tedd bele a már korábban megáldott leveleket, öntsd bele a likőrt, és hagyd állni, összeforrni egy rövidke óráig. Amikor elkészültél, kínáld meg vele a szerelmedet, és meglátod, a bájital rövidesen kifejti a varázs hatását szíved választottján – aki a mámortól ittasan senki mást nem óhajt majd, csak is Téged.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL