Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Arab mágia - Kívánj hármat a Dzsinn Királytól!

Szerző:
Szabó Anna
Nem vennéd zokon, ha lenne egy lámpásod, amit ha megdörzsölnél, előjönne belőle a csodatévő dzsinn és teljesítené három kívánságodat? Nem vicc, most megteheted! Idézd meg a 7 dzsinn király egyikét és kívánj tőle hármat! Nem csak az angyalok képesek csodákat tenni!

Először is, jó a képben vagy, kik egyáltalán a dzsinnek, azon kívül, hogy a mesékben lámpásokban élnek, kék színűek és hatalmas erő birtokosai.
A dzsinnek az angyalokhoz, démonokhoz és egyéb lényekhez hasonlatos szellemek, akik képesek jót és rosszat is cselekedni. Igen, valóban, némelyik tárgyhoz van kötve, mint a mesében, de többnyire szabadon élnek, saját akarattal, akiket meg tudsz idézni, hogy a segítségüket kérd.

Ezek a dzsinn királyok tejhatalmúak és rengeteg al-dzsinn dolgozik nekik. A királyok jóságosak, majdnem olyanok, mint a leghatalmasabb angyalok.
Kívánságod legyen konkrét, mert fontos, hogy azt a királyt idézd meg, aki meg tudja valósítani a kérésedet. Ehhez tudnod kell, melyik bolygóhoz mit társítunk, de a megfeleléseket a királyok neve mellett találod.

A hét dzsinn király

Al-Mazhab (Az arany király)- Vasárnap – Nap – siker, egészség, gyógyítás, erő, célok, gyermekáldás

Al-Abyad (A fehér király) - Hétfő – Hold – álom, nőiesség, asztrálutazás, alakformálás, otthoni tevékenységek, spiritualitás

Al-Ahmar (A vörös király)- Kedd - Mars – szex, harc, agresszió, ellenségeskedés, bátorság, gyorsaság

Aswad (A fekete király) - Szerda – Merkúr – bölcsesség, gyógyítás, üzenetek, intelligencia, memória, művészetek, kreativitás

Shamhuresh - Csütörtök - Jupiter – üzlet, szerencse, szociális dolgok, anyagiak, jövendölés, igazság, jog

Zawba'a - Péntek – Vénusz – romantikus szerelem, szeretet, barátság, szépség, kapcsolatok, harmónia, szórakozás

Meymoon - Szombat- Szaturnusz – védelem, karma, elhárítás, törvény

Kellékek

7 db fehér gyertya

Kötél

3 ajándék a királynak. Ez bármi lehet, a lényeg, hogy szívből add neki és lehetőleg ne olyan odavesd, jó-lesz-az-neki ajándék legyen, Mégiscsak a kívánságaidat fogja elintézni!

A varázslat menete

A rituálét este kilenc után végezd el. Egyesek szerint a legjobb az éjféli időpont. Illetve a kívánságod és a választott király napján végezd el egyedül.

Ahol végzed az idézést, egy külön területen formázz kötélből vagy bármiféle más anyagból egy kört, amiben egy háromszög van. A kör szélét rakd körbe a hét gyertyával.

Ezután mond el százszor a választott dzsinn király nevét és a továbbiakban az X helyén az ő nevét mond.

Ha ezzel végeztél, mond el a magyar majd a lehető legfonetikusabban a külföldi igézetet:

„Alázatosan kérlek Téged Ó Hatalmas X király, jelen meg nekem a szent körömben!"

Ezzel folytasd:

"Bismillahir rahmmanir rahiim.
Qul uuhiya ilayya annahus tama'a nafarum minal jinni fa qaaluu innaa sami'naa qur-aanan 'ajabaa yahdii ilar rusydi fa aamannaa bihii wa lan nusyrika bi rabbinaa ahadaa wa annahuu ta'aalaa jaddu rabbinaa mat takhadza shaahibataw wa laa waladaa wa annahuu kaana yaquulu safiihunaa 'alallaahi syathathaa."

Mikor elmondtad és vélhetően megérkezik, kérdezd meg, hajlandó-e segíteni és adjon egyértelmű jelet a válaszát illetően. Például megkéred, hogy oltsa el az egyik gyertya lángját, ha nem segít. Amennyiben segít és szerencséd van, akár még láthatod is! De ha kialszik a gyertya vagy egyéb módon a tudtodra adja, hogy nem kíván segíteni, akkor bocsásd el őt:

„Köszönöm neked hatalmas X király, hogy megjelentél nekem! Távozz kérlek békével!"

Ha segít, mond tovább az igézetet:

"Wa nufikho fish shuuri faidzaa hum minal ajdaatsi ilaa robbihim yansiluun.
Qooluu yaa wailanaa mam ba'atsanaa mim marqodinaa,
haadzaa maa wa'adar rohmaanu wa shodaqol mursaluun.
Ing kaanat illaa shoihataw waahidatan
faidzaa hum jamii'ul ladainaa muhdhoruun.
Wa laqod 'alimatil jinaatu innahum lamuhdhoruun.
Haadzihi jahannamul latii kuntum tuu'aduun.
Ishlauhal yauma bimaa kuntum takfuruun."

„Kérlek téged, hallgasd meg három kívánságomat!"

Mond el neki, miket kívánsz, de lényegében arra kell kérned őt, hogy küldjön neked olyan dzsinn(eke)t, aki segít megoldani a problémáidat, illetve teljesíti a kívánságaidat! Ezután tedd a körbe az ajándékokat.

„Vedd kérlek ajándékaimat segítségedért cserébe, ó nagy és hatalmas X Király! Köszönöm, hogy eljöttél és segítségemre küldöd szolgáidat! Légy áldott, neved éljen sokáig!"

Ezzel tulajdonképpen elbocsátod és készen is vagy. Ha étel-ital ajándékot adtál neki, akkor tedd az oltárodra és hagyd ott két-három napig. Ha tárgyi ajándékot választottál, akkor azt el kell ásnod másnap.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL