MÁGIA

A május 1-jei varázslatok biztosítják egész évre a szerencsét és a bőséget – Végezz el egyet a 3 közül!

Április 30 és május elseje mágikus napnak számít. Az ősi kelta, druida ünnepen Beltane napján a szerelmet, a bőséget, a termékenységet, a közelgő nyarat ünnepelték. Végezz el egy szerencsevarázslatot május elsején, és azzal akár biztosíthatod egész évre a jó szerencsédet, és a bőséget.

Beltane idején a pogányok, boszorkányok és kelták tüzeket gyújtottak, hogy megünnepeljék a Nagy Istennő és a Szarvas Isten szerelmét és a tavasz betetőzését. Az április 30-án kezdődő és május elsején végződő ünnepen könnyen megfogannak a varázslatok. Éppen ezért, ha bőségre és jólétre vágysz, végezz el egyet a 3 szerencsevarázslat közül:
 

Május elseji kívánságvarázslat

A legjobb, ha április 30-án éjfékkor végzed el, de ha erre nincs lehetőséged, akkor május elsején este is megteheted.

Legyen világos elképzelésed arról, hogy mire vágysz. Gyújts egy kék gyertyát egy tükör előtt. Ülj a tükör elé, és nézz a szemedbe. Kérd az égieket, hogy helyezzenek köréd egy arany fénykört védelemként, és egy kék fénykört a gyógyulás érdekében. Majd ismételd meg keresztnevedet (vagy neveit) huszonegyszer. Ezután mondd ki a kívánságodat, és ismételd meg huszonegyszer. Azután oltsd el a gyertyát vagy akár hagyhatod leégni.

(Ennél a varázslatnál bármit kívánhatsz.)

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL