Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

6 vágykeltő mágikus olaj, amitől a férfiak bolondulni fognak érted

Szerző:
Szabó Anna
Éppen párt keresel? Szeretnéd megtalálni a szerelmet? Vagy azt kívánod, hogy a párod úgy szeressen, kívánjon, mint régen? Azonkívül, hogy sugárzó önbizalommal rendelkezel, mindent megteszel azért, hogy szépnek és kívánatosnak érezd magad, bevethetsz egy kis mágiát is! Készítsd el a 6 vágykeltő mágikus olaj egyikét, tégy belőle néhány cseppet magadra és élvezd a sikert a férfiak körében!

Hogyan állj hozzá?

Mindig szükség van bázis olajra. Bázis olajnak a legjobb a jojoba olaj, de használhatsz étolajat vagy olíva olajat is. A receptek 10-15 milliliterre szólnak. Az nagyjából akkor, mint a patikában kapható barna kis üvegek.

Fontos: Mindig győződj meg arról egy bőrpróbával, nem vagy-e allergiás valamelyik olajra és csakis bőrbarát olajat használj!

Az alap recept:

Ha kész olajokkal dolgozol, csak bele kell csepegtetned a bázis olajba. Tégy sötét üvegbe 10 ml alap(bázis) olajat 15-30 csepp illóolajolajat vagy amennyit a recept előír.

Amennyiben nyers anyagokkal vagy félig olajokkal is dolgozol, akkor egy kis tálba tedd az alapanyagokat, az olajokat, önts rá annyi bázis olajat, ami ellepi az egészet, és hagyd 7 napig állni hűvös, száraz helyen. Utána szűrd le egy kis üvegbe és már használhatod is!

Az elkészült olajokat általában a következő helyekre kenik egy ujjnyira, hogy elérje a kívánt hatást: nyak, csukló, kézfej, szeméremtest, mellkas.

 

{KEPGALERIA}

Szépségkirálynő aurája

20 csepp lótusz
4 csepp rózsa
2 csepp vanília
2 csepp ylang-ylang
1 teáskanál fahéj

Tedd az anyagokat a ki üvegbe és n6 apra tedd a holdfényre, vagy az ablakba, hogy érjék a Hold energiái. Napközben sötét, hűvös helyen legyen. Az hetedik napon már viselhető.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL