MÁGIA

6 pokolian erős varázslat, amihez szinte csak fokhagymára lesz szükséged

A fokhagyma régóta közismert a népi gyógyászatban. Számos pozitív hatása ismert: vértisztító, serkenti a vérkeringést, baktériumülő és immunrendszer erősítő hatással is bír. A folklór szerint pedig a gonosz szellemeket, vámpírokat is távol tartja! Bizony, a mágiában is fel lehet használni ezt a csodaszert: többek között elűzi a negatív energiát, megszűnteti az átkot és a betegségeket.

Ehhez a 6 varázslathoz szinte csak fokhagymára lesz szükséged:

Nem kívánt figyelem, illetve gonosz személy elűzése

Van valaki, aki kitüntet a figyelmével, de te nem vágysz rá? Vagy akadt egy ellenséged? Akkor szombaton, fogyó hold idején gyújts egy fehér gyertyát, vedd a kezeid közé a fokhagymát, rajzolj rá egy keresztet majd így szólj: „X (az illető neve), ne tüntess ki többé figyelmeddel. Hagyj békén, és ne zaklass/ne dolgozz ellenem. Felejtsd el azt is, hogy létezem, ne törődj velem, hiszen úgy sem bírsz meglenni a jelenlétemben, mert Isten/Jézus megvéd tőled, és távol tart téged. Békével és szeretettel kérlek, hogy tűnj el életemből végleg!”

Másnap legyen nálad a fokhagyma, főleg akkor, ha találkozol is az illetővel. A rákövetkező napon tedd egy biztos helyre és őrizd meg legalább egy hónapig.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL