MÁGIA

6 egyperces angyalmágia – Majd az égiek teljesítik a vágyaidat!

Hívd segítségül az angyalokat céljaid megvalósításához! Rengeteg angyal létezik és különböző dolgokban lehetnek a segítségedre. Nagyjából egy perc is elég ahhoz, hogy útjára indítsd a vágyaidat a beteljesülés útján, és ha azért nem is ugyanilyen gyorsan, de remélhetőleg rövid időn belül teljesítik is a kérésedet!

Válassz egyet a 6 angyalmágia közül és végezd el növő hold idején:

Balszerencseűző varázs

Ezzel a varázslattal elűzheted a balszerencsét, az átkot és a rontás.

Szombaton, fogyó hold idején, gyújts egy fekete gyertyát, amibe belekarcoltad a nevedet. Helyezz mellé egy-egy fehér gyertyát és karcol bele Mihály arkangyal nevét. Közben füstölj zsályával. Készíts elő egy kis fekete zsákocskában angyalgyökeret. Keverd össze néhány hajszáladdal és körömdaraboddal, majd így szólj: „Mihály arkangyal, és emberek védelmezője, kinél az igazság karja van, kérlek vágd el a köteléket, mely engem mérgezz. Tisztítsd meg engem a balszerencsétől és az átoktól, mely kínoz és összeroppant. Szívja magába az angyalok füve minden negativitást és sötétséget, amelyet rám raktak.”

Ezután menj lefeküdni és aludj együtt a zsákocskával. Másnap reggel égesd el az egész zsákot vagy szórd ki egy tálba a keveréket és közben mondd: „Mihály arkangyal lángja megtisztít és felszabadít. Szabad vagyok, nincs több rontás rajtam. Áldott vagyok, mert az Úr Angyala megvéd.”

A tálban égetett hamvakat végül szórd ki a szélbe és köszönd meg az angyal segítségét.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL