MÁGIA

5 varázslat, amit nem szabad kihagynod fogyó-hold idején

Legalábbis, ha van valami, amitől szeretnél megszabadulni, amit végleg elengednél, hiszen a fogyó-hold pontosan arra való, hogy megszabaduljunk a nem kívánatos terhektől, félelmektől, kapcsolatoktól, a szerelmi bánattól, de akár a plusz kilóktól is! Csemegézz varázslataink közül és élj a fogyó-hold erejével!

{KEPGALERIA}

Fogyasztó varázslat

Kezdj el megszabadulni a plusz kilóktól egy fogyó-holdas csütörtöki napon. Természetesen nem szabad csodát várnod tőle, nem a varázslat hozza meg önmagában a sikert, hanem elősegíti azt összedolgozva az fogyókúráddal és az egészséges életmód kialakításával.

Fogj egy fehér gyertyát, kend be chilis-fahéjas-mézes keverékkel. Közben égess zsályafüstölőt.

Kelleni fog egy kép a jelenlegi alkatodról és az rajz a vágyott alakodról.

Kezd meg a vizualizálást. Képzeld el, ahogy lefogysz, eléred a vágyott alakot, és milyen örömmel tölt el, milyen sikereid lesznek!

Gyújtsd meg a gyertyát és mond el az igét: „Ideje olyannak lennem, amilyenben a képzeletemben is élek. Gyönyörűséges istennő, kinek a világ a lába előtt hever. Ahogy napról napra fogy ez a gyertya, úgy ég le rólam a felesleg, és nemsokára olyan karcsú fenséges leszek, hogy Aphrodité istennő is megirigyelhet!”

Ekkor égesd el a jelenlegi fotódat e szavakkal: „Búcsúzok tőled háj és felesleg, égj le rólam, és fedd fel új, igaz alakomat!”

Mindennap végezd el a rituálét, amíg tart a fogyó hold!

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL