MÁGIA

5 varázslat, amit nem szabad kihagynod fogyó-hold idején

Legalábbis, ha van valami, amitől szeretnél megszabadulni, amit végleg elengednél, hiszen a fogyó-hold pontosan arra való, hogy megszabaduljunk a nem kívánatos terhektől, félelmektől, kapcsolatoktól, a szerelmi bánattól, de akár a plusz kilóktól is! Csemegézz varázslataink közül és élj a fogyó-hold erejével!

{KEPGALERIA}

Rontáslevétel

Mostanában pechesnek, szerencsétlennek érzed magad? Lehet, hogy valaki tudatosan vagy tudattalanul, de rontást rakott rád a rossz akaratának köszönhetően.

Ezért csütörtökön végy gyújts meg fehér gyertyát, amihez kösd hozzá a fényképedet. Tégy köré három sólyomszem követ háromszög alakban. Majd 6 kék gyertyát helyezz köré és mindegyikbe karcold bele Hórusz szemét. Amit egyébként érdemes nagyobb képben is felrajzolni vagy kinyomtatni és erre helyezni rá a kellékeket, hogy szentesítse a varázst.

Közben füstölj zsályával.

Koncentrálj arra, hogy mi minden rossz ért mostanában. Mikor készen állsz, mond el az igét: „Kegyelmezz nekem Hórusz, védj meg engem mert én meg nem védhetem magam az elől, amit nem látok. Fékezd meg a felém áradó negativitiást, küld vissza annak a rontást, aki rám rakta, vagy ha akaratlanul fertőzött meg, úgy tisztíts meg tőle. Égesd le rólam a láthatatlan béklyókat, mik megkötnek a haladásban és elorozzák tőlem a jó szerencsémet. Ó magasságos Hórusz, ruházz fel a védelem körével, hogy mások ne árthassanak nekem!”

Ezután menj, végy egy rituális fürdőt a gyertyákat meg égesd addig, amíg csak tudod. És ne feledkezz meg arról, hogy megajándékozd az istent, amiért a segítségedre sietett!

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL