MÁGIA

5 ütős és meglepően hatásos szexvarázslat - Így érd el, hogy őrületesen akarjon téged a pasid!

Mind erre vágyunk. Hogy a pasink annyira kívánjon, szeressen, akarjon – és csak! - bennünket, hogy majd belegebed. Ezzel az 5 ártalmatlan, ellenben rettentő erős szexvarázslattal teljesülhet is a vágyad! Érd el, hogy a párod őrületesen akarjon téged!

Végezd el pénteki napon növő Holdkor vagy teliholdkor a következő 5 mindent elsöprő szexvarázslat egyikét, hogy a szexuális életetek még tökéletesebb és mennyeibb legyen úgy, hogy tudod, a párod csak téged kíván:

{KEPGALERIA}

A csillagos ég varázs

Ezzel a varázslattal mondhatni egészen a csillagok is repülhettek! Szerezz magatoknak mennyi élményt az ágyban és éljetek át rendkívüli orgazmust!

Menj ki a szabadba. Vigyél magaddal ylang-ylang füstölőt és két olyan gyertyát, ami egy női és egy férfi nemi szervet testesít meg. Természetesen magad is elkészítheted és készen is megveheted. Ha magad készíted, feltétlenül adj hozzá saját anyagokat, pl. pár szálat a párod és a te hajadból.

Helyezd el őket egymással szemben, de előtte kend be őket olíva és chili keverékével. Utána gyújtsd meg őket és a füstölőt.

Relaxálj a kívánságodra és mikor úgy érzed, mehet, mond el az igét: „Áldjon meg az isten és az istennő bennünket a csillagos ég alatt, hogy mi is felérjünk oda. Szerelmünk legyen olyan tüzes és szenvedélyes, hogy az egekbe repítsen. Lobbanjon lángra a vulva és a linga, örök tűzben égjenek, amit csak a másik öle csillapíthat le. Mostantól minden alkalom olyan lesz, mintha az istenek szerelmeskednének és szülnének csillagokat az égre kitörő örömükben.”

Végül nincs más dolgod, mint csonkig égetni a gyertyákat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL