MÁGIA

5 új, még erőteljesebb boszorkányos varázslat, amit csak Halloween napján végezhetsz el

Közeleg az Október 31, Halloween, illetve az ősi kelta újév ünnep, a Samhain, amikor megnyílik a láthatatlan világ és e világ közti átjáró, így még könnyebben kerülhetünk kapcsolatba a szellemekkel, tündérekkel, és még könnyebben fog a mágia, hiszen ez egy rendkívül varázslatos, boszorkányos nap! És arról se feledkezzünk meg, hogy ezen a napon még könnyebben lehet belelátni a jövőbe, úgyhogy már csak ezért is érdemes megkukkantanod a varázslatokat!

Lásd meg szellemeket

Samhain előtt egy nappal, főzz össze egy kis vörös bort a következőkkel: fekete üröm, szemvidítófű, máriatövis, levendula, zsálya és annyi méz, hogy iható legyen számodra. Amikor kihűlt, tedd a hűtőbe.

Illetve készítsd el ezt a krémet is a következőkből: mogyoró, galagonya, csipkebogyó

Tedd mind a kettőt a holdhoz közel vagy akár a fényére.

Másnap este legyen mind a kettő a kezed ügyében, gyújts meg egy fehér gyertyát, vedd kezedbe a bort és mond: „Samhain éjjelén, mikor a Hold éjféli fényben ég, meglátom a jövőmet és mindazt, amit tudni óhajtok.” (Éjfélkor hunyd is le a szemedet vagy nézz egy tükörbe, hogy meglásd a jövődet, de az is lehet, hogy csak az álmaidban érnek utol a képek)

Idd meg a bort, majd vedd a kezedbe a krémet: „Midőn e krémet felkenem, elillan a fátyol és látni fogom mindazt, amit egyébként nem láthatok. Megnyílik előttem a szellemek világa, látni fogom annak minden lakóját.” – Majd kend be vele a harmadik szemedet.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL