MÁGIA

5 új, még erőteljesebb boszorkányos varázslat, amit csak Halloween napján végezhetsz el

Közeleg az Október 31, Halloween, illetve az ősi kelta újév ünnep, a Samhain, amikor megnyílik a láthatatlan világ és e világ közti átjáró, így még könnyebben kerülhetünk kapcsolatba a szellemekkel, tündérekkel, és még könnyebben fog a mágia, hiszen ez egy rendkívül varázslatos, boszorkányos nap! És arról se feledkezzünk meg, hogy ezen a napon még könnyebben lehet belelátni a jövőbe, úgyhogy már csak ezért is érdemes megkukkantanod a varázslatokat!

Szellemi segítség

Kérd a szellemek segítségét egy bizonyos ügyben! Az első, hogy összekészítesz nekik az oltárodra bort, süteményt, sört, vagy akár bármilyen más ételt. A legcélszerűbb, ha az elhunyt rokonaid segítségét kéred, így akár a kedvenc ételüket is elkészíheted. Utána pedig gyújts meg 13 fehér gyertyát.

Koncentrálj azokra, akiknek a segítségét fogod kérni és idézd fel a vágyadat is, hogy miben kéred a segítségüket. Mikor készen állsz, mond el az igét: „Szeretett szellemek, kik kiszabadultak a test fogságából, kik már mindent látnak és tudnak, kiket a földi törvények nem korlátoznak, kérlek benneteket, legyetek  az esendő halandó segítségére!”

Itt mond el saját szavaiddal a kérésedet, milyen segítségre lenne szükséged, majd így folytasd:

„Szeretetem és hálám, örökre elkísér benneteket, köszönöm amiért megvendégelhetlek titeket és megsegítetek. Maradjatok itt az éjszakára, majd menjetek békével a hajnal első napsugarára.”

Reggel leszedhet a szellemeknek ajánlott ételt és nyugodtan elfogyaszthatod vagy eltemetheted.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL