Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

5 új, még erőteljesebb boszorkányos varázslat, amit csak Halloween napján végezhetsz el

Szerző:
Szabó Anna
Közeleg az Október 31, Halloween, illetve az ősi kelta újév ünnep, a Samhain, amikor megnyílik a láthatatlan világ és e világ közti átjáró, így még könnyebben kerülhetünk kapcsolatba a szellemekkel, tündérekkel, és még könnyebben fog a mágia, hiszen ez egy rendkívül varázslatos, boszorkányos nap! És arról se feledkezzünk meg, hogy ezen a napon még könnyebben lehet belelátni a jövőbe, úgyhogy már csak ezért is érdemes megkukkantanod a varázslatokat!

Szellemjóslat

Kérj útmutatást az elhunyt rokonaidtól vagy egy bizonyos szellemtől. Gyújts két fehér gyertyát. Helyezz közéjük egy fekete (vagy ha nincs, akkor sima ) tükröt. Húzz magad köré egy védelem kört.  Füstölj zsályával. Pontosan fogalmazd meg magadban, hogy kit hívsz és mire vagy kíváncsi. Mikor felkészültél, nézz a tükörbe és mond: „A mai napon, mikor elhalványodott a fátyol a két világ között megidézlek téged X( személy neve) hogy jöjj és válaszolj nekem kérdéseimre vagy küldj tiszta és érthető jelet, amiből megérhetem, amit tudnom kell. De csak te gyere és senki más!”

Tedd fel hangosan a kérdést, vagy azt, amit tudni szeretnél. Nézz mélyen a tükörbe, várd, hogy a szellem maga megjelenik vagy megmutatja a válasz. Koncentrálj! Ha úgy érzed, megkaptad a választ, akkor így köszönj el: „Mivel csak téged hívtalak X, csak téged küldelek el. Köszönöm, hogy válaszoltál kérdéseimre, de most már ideje távoznod. Menj békével és légy áldott!”

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL