MÁGIA

5 szörnyen erős Beltane-i szerelmi mágia a közelgő boszorkányok ünnepére

Beltane, ami április 30.-ai éjszakától egészen május elseje reggeléig tart, az egyik legősibb ősi ír-kelta ünnep. A kelta, druida tűzfesztivál, a Nagy Istennő és a Szarvas istenség egyesülését ünneplik meg és velük együtt a természet érését és a termékenységet. Híres ez a nap a szerelmi mágiák végzéséről, az örömtüzek gyújtásáról és a boszorkányok mulatozásáról. Válj egy napra te is boszorkánnyá és végezd el az egyik erőteljes szerelmi mágiát!

Szexuális kisugárzásod növelése

Este mindenképpen legyen részetek testi szerelemben! Szépítkezz és végy magadra valami nagyon szexi fehérneműt, de harisnyakötőt mindenképpen viselj! A végtagjaidra és a lábad közé, combjaid belső részére, hennával vagy más bőrbarát filccel (akár úgy, hogy csak te lásd) rajzolj fel erotikus és szerelmi szimbólumokat, mint amilyen a képen is látható kelta jel.

Közben égess zöld és rózsaszínű gyertyát. Amikor elkészültél, nézz a tükörbe és mond: „Vénusz, Asztarte, Inanna, Ishtár, adjatok nekem szexuális hatalmat, mert rajtam vannak jelek. Választottam legyen tőlem elbűvölve és ellenállhatatlan vágyat érezzen irántam.”

Most hunyd be kicsit a szemedet, képzeld el, hogy gyönyörű istennő vagy! Légy erőd és szépséged teljében, légy magabiztos és lásd magad előtt az eredményt, hogy a kedvesed padlót fog a szépségedtől és kisugárzásodtól.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL